Podjetje DAMOS se predstavi

Podjetje Damos, d. o. o., deluje že več kot 20 let.

Začelo je kot gradbeno podjetje, ki še danes deluje izredno uspešno. Sčasoma se je v podjetju pojavila potreba po lastnem računovodstvu. Sprva smo se specializirali za nekatere dejavnosti in storitve, ki smo jih tekom razvoja in širitve podjetja odločili ponujati tudi zunanjim naročnikom.

Danes nudimo celostne in kakovostne storitve na področju knjigovodskih in računovodskih storitev ter vam svetujemo tudi pri odpiranju novega podjetja. Naše delo temelji na etičnosti, odgovornost do družbe in okolja, korektnost in visoki meri zaupanja. Skušamo obdržati visoke standarde na vseh ravneh in zagotavljati stabilno rast in konkurenčnost podjetja.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več